Dead Genesis

BLACK METAL LOGO COMPETITION:: < < SOLVED // > >

<< \m/_(Ü)_\m/

*H*A*I*L!

Concerning the recent Black Metal Logo Competition((–->see\m/_(Ü)_\m/
))we now have a:

*** WINNER *** *** WINNER ***** WINNER *** *** WINNER ***
WHO IS ::

***HEIKKI RÖNKKÖ :: <<band>“ABSOLOTUM”</band>>

“Absolute black metal from the land of evility – Sweden”

\m/_(Ü)_\m/

C O N G R A T U L A T I O N S*
O N G R A T U L A T I O N S*
N G R A T U L A T I O N S*
G R A T U L A T I O N S*
R A T U L A T I O N S*
A T U L A T I O N S*
T U L A T I O N S*
U L A T I O N S*
L A T I O N S*
A T I O N S*
T I O N S*
I O N S*
O N S*
N S*
S*
*


*** THERUNNER-UPS ***
(In no order.)

***AIJU SALMINEN :: “NOXIOUS NUISANCE”

“Saatanan ärsyttävä bändi.”

\m/_(Ü)_\m

***SANNA RANTA :: “LONKAT”

“Vile Health issue-related Black Metal from Kuopio, Finland.”

\m/_(Ü)_\m/

***VILLE PIRINEN :: “UUSI NORMAALI”

“Sanoituksissaan ja kasetinkansissaan kansallissosialistiskristillisillä “white x white metal” -teemoilla flirttaileva Uusi Normaali soittaa hieman norovirustartunnan saaneelta Klamydialta kuulostavaa, ponnettomalla rääkymislaululla varustettua, kaikinpuolin umpisurkeaa ja ketään kiinnostamatonta musiikkia. Vaikutteet: Blashemia, Burzum, Bentsodiatsepiinien väärinkäyttö ja Berit.”

\m/_(Ü)_\m/

***VESA KATAISTO :: “KILLBOZOS”

“Nelihenkinen nuu-metal-bläkkisryhmä. Arzageö, Nuppu, Pera ja Pekka treenaavat ja esiintyvät aina maskeissa eivätkä siksi välttämättä tunnista toisiaan vapaa-ajalla. Nuppu sai Nokean säätiöltä apurahan kirkonpolttoon ja siksi Killbozos on nyt tauolla kunnes esitutkinta valmistuu. Muutkin jäsenet ovat kunnostautuneet mutta kaikki ovat päässeet toistaiseksi sakoilla. Esikoissingle “Skogstuans tomte, min sorgens tolke” on herättänyt paljon huomiota bändin jäsenten soittaessa sitä sivarityöpaikoissaan, kuten päiväkodeissa ja kroonikko-osastoilla.”

\m/_(Ü)_\m/

***PAULI HIRTOLAHTI :: “SUATANA”

“Finnish folk-black-thrash.

After the suicide of vocalist of their former band, sdbm group Watching My Blood Dry, rest of the band members formed a new folk black metal act with old-skool thrash sound. Inspired by the dark forests of Vantaa they created their first demo ‘Suatanan juovuttama’, in the tradition of ancestral finnish okkultists they praise the intoxicating power of satanik beverages.”

\m/_(Ü)_\m/

***REIJO KÄRKKÄINEN :: “CANCER SOCIETY SYMPTOMS”

“Cancer Society Symptoms on enemmän progepuolelta ponnistava deathmetalyhtye. Sen musiikissa voi yllättävästi poimia viitteitä niin Absoluuttisen nollapisteen, Pekka Strengin kuin Black Sabbathin varhaisesta tuotannosta. Juuret ovat kuitenkin tukevasti synkkääkin synkemmissä metallitunnelmissa: kitara vyöryy kuulijan tajuntaan yltyen välilllä speedin ja hardcoren tunnelmiin, myös laulajan äänestä löytyy skaalaa aina joydivisionmaisesta ahdistuksesta mongolilaiseen kurkkulauluun saakka. Kaiken kaikkiaan kiinostava pakkaus. Yhtye syntyi Sote-uudistuksen ja aktiivimallin aiheuttamasta tuskasta ja hämmennyksestä. Sanoituksissa löytyy poliittisuutta ja henkilökohtaista tuskaa. Bändi iskee kuin syöpä ilman kipulääkitystä.”

\m/_(Ü)_\m/ //>>